Saturday, November 23, 2013

Essay On Danish Cortsystem (On Danish)

Dansk stil 6. februar 2009 Det danske strafferetssystem er kort sagt helt hen i vejret, iflg. journalist, Poul Nørager. Pladderhumanistisk og ynkeligt. Sammenlignet med andre former for kriminalitet, ser Poul Nørager voldsmænd som forbrydere ”der gang på gang lemlæster folk”. Alligevel bliver den, ellers ikke - kriminelle fear bankrøver, der er i økonomiske problemer, straffet langt hårdere. Når så de ”notoriske psykopater endelig kommer for en domstol, bliver de blot forkælet med et fængselsophold. Det er klart at læse, at Poul Nørager ikke er specielt begejstret for det danske retssystem. crawfish out gruppe af kriminelle, som han er ude efter her, er afgjort voldsmændene. Voldsmændene er iflg. Poul Nørager komplette psykopater, der trods behandling vil gentage deres handlinger. Poul Nørager mener således også, at der er mere fokus på at få behandlet den kriminelle end at hjælpe voldsofret. Han sammenligner (linje 6-8), at forholdende for en kriminel misundes af pensionister og hårdt arbejdende folk.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Imens voldsofret skal igennem lange besværlige kampe med forsikringsselskaberne og de fysiske og psykiske skader, sidder voldsmanden og brokker sig over forstyrrelser i sit farvefjernsyn. Dette luksusophold, som Poul Nørager kalder det, er i henhold til ham selv, ”de rene udklækningsanstalter for narkomaner og vaneforbrydere (linje 41-42)” for Poul Nørager mistænker orlovsperiodern e for at blive misbrugt og udnyttet til at u! dføre ny kriminalitet. De kriminelle har det så fortrinligt, at Poul Nørager bemærker, at hvis en ung skal materialise en ”hæderlig chance for en ønskeuddannelse” må han/hun enten blive kriminel eller narkoman, for da åbner samfundet for pengekassen og betaler den ønskede...If you want to get a full essay, station it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.